2016. május 27., péntek

Balatoni nyaraló kiadó - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Nyaralj távol a világ zajától, a Balatoni – Felvidéki Nemzeti Park szívében
Nem kell döntened, hogy nyugodt vagy aktív nyaralást választanál, itt egyszerre mindkettőt megtalálod!
Ha csak nyugalomra, festői, csendes környezetre, érintetlen természetre, erdőkre, madárcsicsergésre, őzugatásra, szőlőültetvényekre, tiszta csillagos égre, balatoni panorámára vágysz… … ez az!
De dönthetsz másképp: strandolás, horgászás, bringázás, vitorlázás, számos túrázási lehetőség (romtemplomok felfedezése) látogatás a dörgicsei levendula-ültetvényen, hétvégi piacozás (Tihany, Káptalantóti), lovaglás (Salföld), Tihany (Apátság, Kalandpark, Turisztikai Központ….. ) hegyestűi kirándulás, badacsonyi borozgatás, séta a balatonfüredi sétányon… ….. -ez is az!
 43 nm-es alapterületű, kétszintes, teljesen felszerelt, tájjellegű, barátságo! s NYARALÓ kiadó a Balaton északi partján, a Káli medencében Dörgicsén!
 A kétszintes nyaraló maximum 9 fő kényelmes elszállásolására lett kialakítva.
 Földszinten
 Nappali, (kihúzható kényelmes sarokkanapé)
Felszerelt, berendezett konyha
Étkező
Fürdőszoba (tusolóval)
egy fedett és egy nem fedett terasz Balatoni panorámával
Emelet -3 szoba: maximum 7 felnőtt elszállásolására alkalmas
1. szoba: egy franciaágy + 2 gyerekmatrac
2. szoba: egy franciaágy + 1 kihúzható fotelágy
3. szoba: 2 db egyszemélyes ágy
1 mosdó WC-vel
A teraszon kerti-bútorok, az udvaron grillező, szalonnasütő és bográcsozó. A nyaraló Balatonakali várostól 4 km – re, Dörgicsétől 2 km – re a Becce-hegyen található. A közlekedéshez autó szükséges..
Balatonakali strandja az elmúlt években elnyerte a Kék Hullám Zászló strandminősítést. A s! trandon a kisgyermekes családokra gondolva Ákombákom játsz! óház, kijelölt homokos rész (sekély vízzel) áll rendelkezésre. Tihany 11 km, Balatonfüred 14 km.  
A házat egyidejűleg csak egy társaságnak, vagy bérlőnek adjuk ki. Szabad időpont: 2016. július 04 -2016. július 17 között. Az ár egy napra értendő 4 főesetén. A házat 7 napnál rövidebb, de 10 napnál hosszabb időtartamra nem tudjuk kiadni. ) A nyaralás ideje alatt a tulajdonos nem tartózkodik a helyszínen. Szép kártyát nem áll módunkban elfogadni.

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2016-06-17 14:06 . Balatoni nyaraló kiadó - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése