2016. június 29., szerda

Hibátlan, gyári független Apple iPhone 5S 16GB - Jelenlegi ára: 90 000 Ft


Apple iPhone 5S 16GB mobiltelefon arany színben
Eladóvá vált Apple iPhone 5S készülékem. Gyakorlatilag kívül-belül új. Minden gyári tartozékával, teljesen új, bontatlan fülhallgatóval. Soha semmilyen külső behatás nem érte a telefont, az előlapon újkorától fogva 0, 2mm-es H9-es keménységű üvegfólia (lekerekített élekkel), hátlapján háromrészes ultravékony fólia, valamint tok volt mindig is. A telefon egyik sarkán van egyedül egy minimális kopás, valóban jelentéktelen. Nem kereskedő vagyok, ez az egy darabom van, ami eladó.
A készülék gyönyörű, gyors és teljesen hibamentes. Hamisítatlan Apple termék, tökéletes formatervvel, 100% fém és üveg burkolat. Beszéljenek a képek. Ha egy nem leharcolt, nem tört, nem feltört, letiltással terhelt, "tiszta előéletű" iPhone-t keres, bátran ajánlom következő komoly és igényes tulajdonosának. Szoftveresen úgy adom át a készüléke t, mintha most bontaná ki az új dobozából. Természetesen örömmel segítek az első lépések megtételében, iCloud fiók létrehozásában, applikációk telepítésében is.
Ajándék Ozaki o! Coat Banana sárga tokkal. : )
Átvétel
Személyes átvétel Budapest Déli PU-nál, adás-vételi szerződést írhatunk természetesen. Postázás is megoldható, ennek felára 2. 500 Ft értékbiztosítva.
Galéria


Jelenlegi ára: 90 000 Ft
Az aukció vége: 2016-07-20 00:06 . Hibátlan, gyári független Apple iPhone 5S 16GB - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése