2016. szeptember 15., csütörtök

Beamz LCB-48IP, 60 W, LED fényhatásos panel, ví... - Jelenlegi ára: 92 090 Ft


Beamz LCB-48IP, 60 W, LED fényhatásos panel, vízálló, DMX
Termékkód: 10022834
A Beamz LCB-48IP berendezés egy impozáns fényhatásos panel, amely minden party-t a szükséges hatásokkal gazdagít. A fényhatás fő előnyét a legmodernebb LED diódák jelentik, amelyek be vannak építve a panelbe. Az összesen 16 LED szekció gazdag fénybe borítja eseményének helyszínét. Lenyűgöző: a LED diódák hihetetlen fényerővel rendelkeznek, ennek ellenére csak 3 W-t fogyasztanak. Ez az extrém energiahatékonyság további kellemes mellékhatással is jár. Még hosszabb használat után sem melegszik fel a LED diódás panel. A tartósság rajongói szintén elégedettek lesznek a LED diódák hosszú élettartamával. A diódák három színben vannak, de a színkombinációknak köszönhetően kéken, fehéren, sárgán, zölden, lilán és pirosan világítanak. Az LCB-48IP berendezés funkcióinak köszönhetően nagy tervezet t szabad teret kapunk és tökéletes feltételeket a panel beépítéséhez már meglévő fényösszeállításokba. A fényhatás akár 28 DMX csatorna segítségével vezérelhető. A csatornák számát redukálhatjuk 3, 7, 10, 16 vagy 28 csatornára. A panelt használhatjuk önmagában, vagy más fényhatásokkal sorozatban master/slave üzemmódban. A LED diódák ezenkívül tompíthatók és bekapcsolhatjuk a stroboszkóp hatást is. Lehetőségünk van az alkotó munkát a fényhatásos panelre is bízni. Egyszerűen aktiválja az automata üzemmódot, és a termék változatos programot játszik le, amely mindenféle színt és különféle lépések sorozatát tartalmazza. Tehát a party vendégei biztos nem fognak soha unatkozni. A maximálisan jól kidolgozott konstrukció vízálló az ipari szabvány IP65 besorolása alapján. Ez azt jelenti, hogy ellenálló a porral és fröcsögő vízzel szemben minden szögből. Az LCB-48IP berendezés tehát b� �rmilyen esőt kibír és ideálisan alkalma! s szabadtéri használatra. A LED felszerelése a mellékelt tartó segítségével történik. Azzal a fényhatást tartósan rögzíthetjük egyenes felületen, vagy probléma nélkül a falra és mennyezetre.
Fő jellemzők:
Fényhatásos panel 16 x 3 W LED diódával önálló működés, DMX, master/slave üzemmód vagy automata üzemmód Magas fényerő, alacsony energiafogyasztás, hosszú élettartam LED diódák a következő színekben: kék, fehér, sárga, zöld, lila és piros Vízálló (IP65) Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x DMX bemenet, 1 x DMX kimenet DMX csatornák: 3, 7, 10, 16, 24 vagy 28 Nagyon robusztus, fekete fémkonstrukció Műanyag védő előlap Felszerelhető tartó mellékelve Tompítható Stroboszkóp hatás bekapcsolható Áramkimenet más berendezésekkel való összeláncoláshoz Oldalsó vezérlőpanel LED kijelzővel Elektromos energiafogyasztás: 60 W Áramellátás: 220 V/50 Hz Küldemény tartal ma:
1 x termék 2 x felszerelhető tartókar Használati útmutató Termék méretei:
99, 3 x 11, 2 x 8, 9 cm (szélesség x magasság x mélység) Tömeg: kb. 5, 3 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 92 090 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Beamz LCB-48IP, 60 W, LED fényhatásos panel, ví... - Jelenlegi ára: 92 090 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése