2016. szeptember 24., szombat

Vivamax állatfigurás párásító, halacska - Jelenlegi ára: 8 891 Ft

Vivamax állatfigurás párásító, halacska
Szépség-Egészség / Párásítók, légtisztítók / Párásító készülékek
Termék elérhetősége: külső raktárról, 1-3 munkanap
Gyermekbarát forma, Szabályozható intenzitás, Csendes működés, 2, 2 literes tartály, Energiatakarékos működés, Tartozék vízszűrőbetét, Teljesítmény: 32W, Párakibocsátás: 250 ml/h, Víztartály kapacitása: 2, 2 L
ÁLLATFIGURÁS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ A GYERMEKSZOBÁBA
Halacska formájú párásító a gyerekszobába, gyermeke és a család egészségéért!
A lakóterek levegőjének optimális páratartalma hozzájárul a babák, illetve a kisgyermekek egészségének megőrzéséhez. A gyermekek különösen érzékenyek a száraz levegőre. Alacsony páratartalom esetén a nyálkahártyájuk kiszáradhat, ami növelheti egyes légúti megbetegedések kockázatát, illetve lassíthatja a gyógyulási folyamatot. Optimáli s páratartalmú levegőben az orrnyálkahártya hatékonyabban tudja ellátni természetes védelmi funkcióját, irritációját jelentősen csökkentheti. Az előbbiek miatt a fűtési időszakban különösen indokolt Vivamax ultrahangos párásító készülékek használata!
A kedves gyermekbarát készülék játékos formája jól illeszkedik a gyerekszobába. A halacska száján kiáramló finom pára észrevétlenül gondoskodik a gyerekszoba kellemesebb klímáját, gyermeke jobb közérzetéről. Csendes működésének köszönhetően alvás közben sem zavarj a szobában lévőket. Vízszűrő betétje segít csökkenteni a levegőbe kerülő, vízkeménységet okozó részecskék koncentrációját.
Termékjellemzők
Gyermekbarát forma
Szabályozható intenzitás
Csendes működés
2, 2 literes tartály
Energiatakarékos működés
Tartozék vízszűrőbetét
Műszaki adatok:
Teljesítmény: 32W
Párak ibocsátás: 250 ml/h
Víztartály kap! acitása: 2, 2 L
A cserélhető szűrőbetét GYVH24SZ cikkszámon külön is megvásárolható.
Több darab rendelése (vagy más termékekkel együtt rendelése) esetén a szállítási díj nem változik - még ha a Vatera rendszere ezt is jelzi! A házhozszállítás díja országosan fix: 990 Ft. Személyes átvételre díjmentesen Budapesten a XI. kerületben van lehetőség.
Vivamax  , viv529_gyvh24

Jelenlegi ára: 8 891 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Vivamax állatfigurás párásító, halacska - Jelenlegi ára: 8 891 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése