2016. október 1., szombat

ZENIT HOTEL BALATON**** VONYARCVASHEGY KUPON - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegy kupon
68. 000Ft helyett 48. 000Ft
Szállás 2 fő részére 2 éjszakára
Félpanziós ellátás: Büféreggeli és büfévacsora VAGY 4 fogásos felszolgált vacsora Télikert éttermünkben, ahol festői panorámában gyönyörködve fogyaszthatják a fogásokat. A büfévacsoránál salátabüfé, hideg előétel büfé, 2 féle leves, 3 féle főétel, gyümölcs, desszertek közül választhatnak kedves Vendégeink. (A szálloda vendéglétszám függvényében biztosít büféasztalos vagy 4 fogásos vacsorát. ) Amennyiben Ön vacsoráját a Bock Bisztró Balaton étteremben óhajtja elfogyasztani, arra a Bock ízbarangolás nevű kiegészítő csomagunk foglalásával van lehetősége.
Étkezéseknél kiemelten figyelünk étel érzékeny Vendégeinkre (például: gluténmentes, laktózmentes étrend)
Fejedelmi reggeli: Minden szombaton és vasárnap PEZSGŐS BÜFÉREGGELIVEL várjuk 11 óráig! A szaunázás szerelmeseit a nyugalom szigete várja! Felfrissülés testnek és léleknek: finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, jégkamra, merülő medence
Medencetér kicsiknek és nagyoknak: 110 m2-es beltéri úszómedence, 14 személyes beltéri jakuzzi, melegvizes gyermekmedence csúszdával és élményelemekkel
Fitneszterem TechnoGym cardiogépekkel, Eco Trainerekkel, ahol a teljesítményt vitamindús koktéllal jutalmazzuk
Wi-Fi elérhetőség
SzaunaSzerda: Minden szerdán hosszított wellness nyitva tartással várjuk 21: 30-ig, ingyenes szauna programokkal
Pénteken este hosszabbított wellness nyitva tartás 23 óráig különleges szauna programokkal
Szombaton este hangulatfokozó szauna programok
Wellness mozi: Izgalmas sportesemények a medencetérben elhelyezett óriás kivetítőn.
Érvényes: 2016. 12. 20-ig. Hétvégén is!! ( Kivéve kiemelt időszakok)
Zenit Hotel Balaton**** Vonyarcvashegy
Keszthelytől 5, Hévíztől 9 km-re, Bud! apesttől kevesebb, mint 2 órára fekszik a Zenit Hotel Balaton**** wellness szálloda. A Balaton északi partján, Vonyarcvashegyen, csendes, nyugodt környezetben az erdő szélén található (Balaton-Felvidéki Nemzeti Park szomszédságában).
A Zenit Hotel Balaton**** a Nyugat-Dunántúl egyik legújabb négycsillagos Wellness szállodája ahol családdal is különleges élmény a nyaralás. A hotel környezete ideális gyermekes családok számára: csendes, biztonságos, tiszta levegőjű helyen fekszik a Balaton Felvidéki Nemzeti Park mellett, erdős területen, mégis közel a Balatonhoz. A 35 négycsillagos erkélyes, balatoni panorámás szállástípus mellett kedvezőbb árfekvésű háromcsillagos Vendégházunk*** 11 franciaágyas és 1 családi apartmanjával is a kényelmet szolgálja.

Jelenlegi ára: 48 000 Ft
Az aukció vége: 2016-10-22 10:06 . ZENIT HOTEL BALATON**** VONYARCVASHEGY KUPON - Jelenlegi ára: 48 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése