2017. július 14., péntek

Név falmatrica helikopterrel - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Egyedi rövid feliratot vagy gyermeked nevét szeretnéd falhelyezni a falra vagy az ajtóra?  Legyen fekete, fehér, zöld, kék vagy rózsaszín a kedvenc színed, nálunk megtalálod! Válaszd ki a megfelelő színt és a rendelés után elkészítjük a neves falmatricát, melyet kiszállítás után azonnal felragaszthatsz a gyerekszoba falára.
Milyen lesz?  A faltetoválást kétféle betűtípusban választhatod:
1.  soft marshmallow betűtípus 745 pt méretben. A feliratok magassága kb. 20 cm, szélessége a betűk típusától (keskenyebb - l, i, j - vagy szélesebb - m, h, k) függ.  A hosszabb nevek esetében (7-8 karakter - Zsombor, Benedek, Barnabás) kisebb betűméret (650 pt) használunk.
2. cosmic pfl betűtípus 650 pt méretben.  A feliratok magassága (ékezet nélkül) kb. 18 cm, szélessége a betűk típusától (keskenyebb - l, i, j - vagy szélesebb - m, h, k) függ.  
A matricacsomagok 118 cm szélesek 24 cm magasak és a név vagy rövid felirat matricán kívül egy helikoptert és különböző méretű felhőket tartalmaznak (10*5 cm és 17*8 cm méretekben). A felhők száma és mérete a felirat hosszúságától függően változhat. Mintákat a temékképeknél találsz. Ha a kiválasztott keresztnév még nem szerepel a termék képeknél,   segítségét is kérheted!
Megrendeléskor ne felejtsd a Megjegyzés rovatba írni a kért nevet!
Ha 8 karakternél hosszabb feliratot szeretnél !
Kapható választék:
118 cm széles ív 3400 Ft
Az egyes részek méretei a További képeknél

Jelenlegi ára: 3 400 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése