2017. november 20., hétfő

2db kvarcjáték egyben eladó - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Eladó a képen látható 2db kvarcjáték Gama Tronic King Kong Jungle (Dobozos), valamint Play & Time Space Rescue retro kvarcjátékok egyben eladó!
A Gama Tronic King Kong Jungle kvarcjáték tökéletesen működik szép állapotban van, a hátsó elemfedele ami hiányzik. Eredeti dobozában. A doboz hátulján van egy nagy szakadás.
A Play & Time kvarcjáték burkolatát bizonyos pontokon ujjal nyomni kell (lásd. utolsó képen), hogy minden karaktert megjelenítsen a kijelzőn és gondolom hangjának is kellene lennie, de azt nekem nem sikerült előhoznom belőle. Az ár a 2db-ra együtt vonatkozik!
Kérlek ha kérdésed van azt még vásárlás előtt tedd fel. Ami fontos, hogy mivel használt termékről van szó ezért garanciát és visszavásárlást nem vállalok rá!
A termék kifizetésére maximum 7 napot tudok adni, ezt a határidőt abban az esetben tartom, ha a vásárló a vásárlást követő 3 napon belül felveszi velem a kapcsolatot. Ha ezen határidőkön belül nem történik meg a kifizetés vagy a kapcsolatfelvétel, akkor a terméket újra meghirdetem és negatív értékelést adok! Így kérem a fentiek tudatában az átgondolt és megfontolt licitálást! Köszönöm!
A Postázás előreutalást követen történik MPL Postacsomaggal. Utánvét nincs!  A termék személyes átvételére Győrben városon belül előre egyeztetett helyen és időpontban van lehetőség.  
 


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2017-11-27 15:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése