2018. január 2., kedd

ÚJ GENEVA DIVAT RETRÓ UNISZEX ÓRA - Jelenlegi ára: 1 Ft


Mai aukcióm tárgya:
ÚJ RETRÓ GENEVA ÓRA 
JELLEMZŐK:
Materials: PU Leather + Alloy
Case Size: 37mm x 37mm
Case Thickness: 7mm
Band Width: 18mm
Band Length: 22. 5cm
Szín:  fekete
AZ ÓRA PÖCÖKKEL MEG VAN ÁLLÍTVA - ÍGY NEM JÁR HOGY NE FOGYASSZA AZ ELEMET, DE SZERINTEM ELEMET MINDENKÉPPEN CSERÉLNI KELL BENNE!!!
ARRA NEM TUDOK GARANCIÁT VÁLLALNI SAJNOS, HOGY NEM MERÜLT-E LE!
A csomag tartalma: 1db óra
Postázási feltételek:
A termék árának és a postai díj számlámra érkezése után max 2-3 munkanapon belül kivéve szabadság, de azt jelzem mindig az Ismerj+ oldalamon!    A felsőruházati termékek értelemszerűen a próbababa méretéhez vannak igazítva - kérlek, hogy licitáláskor a mért adatokat vedd figyelembe!   Az aukció csak és kizárólag a meghirdetett termékre vontakozik - az esetenként látható egyéb kiegészítő (trikó, sál, nyakkendő stb. ) nem képezi az aukció tárgyát, csupán csak illusztráció!  A megnyert termék postával terhelt végösszegét az automata-, gratuláló levélben megadott számlaszámra kérném utalni 3 munkanapon belül. (készpénz befizetést NEM tudok elfogadni annak magas banki költsége miatt, csak ha azt is vállalja a vevő) Utánvéttel nem postázok - személyes átadást nem tudom megoldani és csak e-mailen tudunk kapcsolatot tartani.
Mindenkit megkérek, hogy csak akkor licitáljon, ha a vásárlási szándéka komoly, licitet nem törlök!  
KÉRDÉSEIDET ITT TEDD FEL, HA LEÜTÖD A TERMÉKET UTÓLAGOS KÉRDÉSEKET REKLAMÁCIÓT NEM TUDOK ELFOGADNI.  
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
SIKERES LICITÁLÁST - VÁSÁRLÁST!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-01-23 19:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése