2019. április 26., péntek

Zajo Livigno W Jkt pehely/Primaloft női kabát, greek blue - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Sokoldalú, könnyű és összehajtható PrimaLoft? és toll bélésű dzseki, amit közbenső rétegnek terveztünk télre illetve könnyű külső rétegnek tavaszra és őszre.  
Mivel a tollbélés nedvesen nem tudja megőrizni melegségét, ezért mi a PrimaLoft? szintetikus-toll keverékét alkalmazzuk . A tollbélés és a PrimaLoft? keveréke valamint Primaloft? Hi-Loft, PrimaLoft? Silver és PrimaLoft? EcoBlack szigetelések átgondolt elhelyezésének köszönhetően a Livigno Jkt melegen tart, akár magában, akár hardshell alatt viseled egy téli vihar esetén. A szintetikus szigetelés olyan helyeken került alkalmazásra, amelyek nedvességnek jobban kitettek (kapucni, szegélyek, gallér, könyök és hónalj), a tollbélés pedig minden más helyen, hogy melegen tartson miközben a dzseki könnyű és csomagolható marad. Ez a könnyű dzseki saját hordtáskával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy magadnál hordhasd a csomagod rendezettségének megtartása mellett. A szintetikus bélés az alacsony profilú, sisakkal is használható kapucniban melegen tartja füleid. A két cipzáros oldalzsebben, két hálós és egy cipzáros belsőzsebben elférnek a kulcsaid, telefonod, kesztyűd és sapkád vagy bármi ami az egész napos tevékenységhez kellhet. A fix kapucni, belül állítható szegély és rugalmas anyaggal szegett ujjak kívül tartják a zord időjárás elemeit. Egy váratlan, könnyű zápor nem fog fázósan és ázottan hagyni, ám a legjobb ezt a dzsekit egy vízálló külső réteggel kombinálni, ha tudod, hogy jön a rossz idő.
TECHNIKAI ADATOK
A többrétegű többanyagú kialakítás ott biztosít meleget ahol arra a legnagyobb szükség van
Primaloft? Down Blend Silver anyaggal
Primaloft? Silver szigetelés Hi-Loft. Primaloft? Silver és Primaloft? Eco Black szigetelés
A DWR záróréteg ( ? Durable Water Repellent? = Ellenálló Vízlepergető) segít lepergetni a nedvességet az anyag felszínélről mindazonáltal a kabát nem vízhatlan. Javasoljuk vízhatlan réteg viseletét a kabát felett eső idején
Könnyűsúlyú
Gyorsan száradó
Lélegző
Szélálló
Atletikus szabású
Anatómiai kialakítás a kényelmes illeszkedésért
Az ujjak tagoltak a könyökrésznél
Hónaljbetétek könnyítik a mozgást és megszüntetik a kitüremkedésket
Az ujjvégek rugalmas szegéllyel ellátva
Teljesen állítható sisakkal is használható kapucni
Domborított műanyag cipzár fogantyúk melyeket könnyű megfogni
Összenyomható és csomagolható ? hordzsák a zsebbe építve
Elöl teljes hosszúságban 1-irányú fordított YKK cipzárak belső peremmel és állvédővel
Két zseb fordított YKK cipzárral
Rugalmas húzózsinórral állítható alsó perem
A kabát aljának hátsó része hosszított szabású a megfelelő takarásért.
..


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése