2019. július 31., szerda

AVON Incandessence EDP női parfüm - MINDEN 1 FT-RÓL! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ezen az aukción egy megbontott és használt AVON Incandessence parfümre licitálhatsz.
Űrtartalma eredetileg 50 ml, több mint a fele hiányzik.
TERMÉKLEÍRÁS
Az AVON Incandessence parfüm egy tündöklő, lágy illat a sugárzó nőnek.  Egy ragyogó illat, mely a napszakok változásával együtt érik be, és Veled együtt bontakozik ki. Illata teljesen más lesz reggel és este.
ILLATKATEGÓRIA: virágos
FŐBB ILLATJEGYEI:  fehér őszibarack, rózsa, tíkfa
ÉBREDÉS (HAJNAL):  hajnaltájban a kolumbiai Andokból származó orchidea fenséges illata érezhető a legintenzívebben
KITELJESEDÉS (DÉL):  az illat szíve delet üt a Dél-Franciaországból származó sárga tulipán és a kínai Yunnan hegységben virágzó fehér bazsarózsa illatával
NYUGVÓPONT (ESTE):  a sötétség mélyéből tör elő az orchidea elbűvölő illata és a karibi erdők aromájának végső akkordjaitól visszhangzik
Minden kérdésre szívesen válaszolok, de kérlek, licitálás ELŐTT kérdezz!
Kérem, hogy csak az licitáljon, aki tényleg meg szeretné venni!!!
Licitet nem törlök.
 
Postázni foxposttal, MPL csomag automatába, postai csomagként és MPL vatera futárral, illetve ahol lehet (postán maradó) ajánlott levélként, tudok, más szállítási módra (pl. DPD) sajnos nincsen lehetőségem. Kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
 
500 Ft összérték alatt NEM postázok, csak személyes átvételt tudok biztosítani, a lakcímünkön. Kérlek, ezt az aukció lejáratát követően ne is kérd!
 
Személyes átvétel csak bizonyos időpontokban, elsősorban a IV. kerületi lakcímünkön lehetséges, kérlek, ezt vedd figyelembe licitálás előtt!
 
A kapcsolatfelvételre 5 nap áll rendelkezésre, ha nem jelentkezel, akkor automatikusan lezártnak tekintem az aukciót és újra hirdethetem a terméket. Kérlek, ez esetben ne sértődj meg, ha semleges vagy negatív értékelést kapsz, és ne használj bosszú negatívot.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-08-21 06:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése