2019. október 22., kedd

Eurokids Yxap márkájú,dönthető 3:1-ben autósülés:9-18 kg,9-36 kg,15-36 kg,pamut huzattal,magasítós - Jelenlegi ára: 15 9

Eladó egy jó állapotú, Eurokids Yxap márkájú speciális, 9 kg-tól végig használható autósülés, amely különlegessége, hogy egy állásban, de nagyon eldönti az ülést alváshoz.
-Eurokids ECE R44/03 9-18 kg-os , ez az első használati lépése, tehát mikor már a gyermek kinövi a csecsemő ülést, onnantól kezdve lehet használni, mivel egy fokozatban eldönthető. Ezt alul kell kézzel kinyitni, de akkor, mikor a gyermek nincs az ülésben és beilleszteni a vályatba. Igen nagyfokú dőlésszög jön létre, nagyon kényelmesen tud benne aludni egy kisgyermek.
Az övet 3 helyre lehet befűzni és alul is ki van hagyva a csatt helye. Az ülés háttámlájának része felfelé bővülő fazon, kényelmesen elfér benne egy testesebb gyermek is vagy télen több ruházatban. A huzat anyaga pamut anyag, amely levehető és mosógépben mosható, hamar szárad és előnye főleg nyáron, hogy nem izzad bele a gyermek. A huzat mintája kockás felületű. Szerintem fiúnak, lánynak egyaránt megfelelő színe, kékes árnyalatú. Az üléshez tartozik a fent lévő 2 db övvédő és alul a lábközt az ágyékvédő párnák.
Eurokids ECE R44/03 9-36 kg-ig használható, mikor már nagyobb a gyermek. Az autósülés saját automata 5 pontos övvel rendelkezik valamint övvédőkkel ellátott. Fém csatos az övrész, szinte még új. Az övet a gyermek magasságától függően 3 helyre lehet befűzni. Maga az ülés háttámlája végig oldalvédelemmel ellátott ill. az ülésmagasító része is végig oldalmagasítással van ellátva. Rendkívül jól és stabilan tartja a gyermek testét az autósülésben. Ez a 9-36 kg-os rész használható a saját 5 pontos övvel is, de akár ki is lehet belőle fűzni és akkor az autó saját övével rögzíteni benne a gyermeket utazáskor.
Eurokids ECE R44/03 15-36 kg, ez már nagy gyermeknél használható, ugyanis le lehet választani a háttámláról az alsó részt és tovább lehet használni ülésmagasítónak. Ezt alul és a két rész találkozásánál lévő fém kar kihúzásával lehet megoldani, leválasztani. Az ülésmagasító részéből érdemes ilyenkor az övet kivenni, mert nem kell már. Mindkét oldalt végig magasított karfa veszi körül a gyermeket. Maga a magasító is jól eldönthető, mivel ezen van az állítási lehetőség/döntés. Az egész ülésmagasító be van fedve pamut anyagú huzattal.
Az autósülés különlegessége még, hogy 9-36 kg-osként használható a sajár 5 pontos övével ill. ha már nagyobb a gyermek, azt ki lehet fűzni és a gyermeket magával az autó biztonsági övével is lehet rögzíteni a kocsiban. Ez nagyon praktikus, mert ha már az ülés saját övvel nem tudjuk bekötni a gyermekünket, mert nagyobb, akkor kifűzve azt, de magát az ülést még egyben hagyva lehet biztonságosan tovább használni. Mi sokáig így használtuk, mert szerintem biztonságosabb, mint csak az ülésmagasító része és amikor mi egy hosszabb távon utaztunk a gyermeknek is kényelmesebb, jobban tartja a testét.
Méretek: -ülés magassága 68 cm
              -ülés szélessége 32
              -ülőfelület szélessége 25 cm-oldalperemek nélkül
              -ülőfelület mélysége 40 cm
              -a háttámla magassága az ülőfelülettől 62 cm
              -háttámla szélessége 46 cm
              -ülésmagasító rész magassága 45 cm
Ez egy teljesen kompatibilis, variálható, 9 kg-tól kihasználható, kár 12 éves korig gyerekülés.
Nekem a testvérem külföldön él, ő hozta nekünk az ülést, de mivel két autó is van használatban, így ez a gyerekülés nem volt napi szinten használva.
Kérésre szívesen küldök még fotókat az autósülésről, mert 53 db kép készült róla !!!
Kérem vegye figyelembe, hogy az ár, amiért kínálom megvételre szinte 3 autósülés árát is behozza ! -, mivel kombinált gyerekülés, jó állapotban.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem az autósülést !   Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 15 985 Ft
Az aukció vége: 2019-11-12 10:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése