2020. január 24., péntek

Ambrózy báró esetei II. - A Rudnay-gyilkosságok - - Jelenlegi ára: 3 399 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1157336
BÖSZÖRMÉNYI GYULA
Ambrózy báró esetei II. - A Rudnay-gyilkosságok - Puha borítós
"1900 ősze. Budapest székesfőváros a perzsa sah látogatására készül. A titokzatos keleti uralkodó teljes udvarházával egyetemben járja be Európát, mindenhol rendkívüli érdeklődést, sőt rajongást váltva ki.
Rudnay Béla rendőrfőkapitányt azonban egészen más nyomasztja: kereken hét olyan gyilkossági ügy aktája hever az asztalán, amit a legkiválóbb detektívjei sem voltak képesek felderíteni. Az eltűnt Hangay Emma kisasszony megtalálására tett kudarcos kísérlet után Ambrózy báró elvállalja eme különös eseteket, melyek teljességgel érthetetlenek. Vajon a ferencvárosi szatócs miért ölte meg a Bécsből öngyilkossági szándékkal Budapestre érkező festőt - a frissen alkalmazott cselédlány miért mérgezte meg úrnője édesanyját, akit addig sohasem látott - a hamburgi kémiatanár miért utazott Triesztbe, hogy ott a vonaton lelőjön egy általa sohasem látott, tízéves kisfiút - és a pesti kocsmárosnak ugyan mi oka lehetett vidékre ruccanni, hogy aztán a puszta közepén meggyilkoljon egy idős cselédasszonyt? A minden lében kanál Hangay Mili kisasszony és az ő morc bárója nyomozásba kezd, nem tudván, hogy életük máris veszélyben forog.
A Leányrablás Budapesten című, nagysikerű regény folytatásában a szerző tíz valóban megtörtént, a korabeli sajtó által dokumentált esetre igyekszik fényt deríteni, miközben e szép, izgalmas, békebeli korban valóban élt személyek és valós helyszínek sorát szerepelteti. A nyomozás csak most veszi igazán kezdetét!
"
A Leányrablás Budapesten nagyszerű, még izgalmasabb folytatása.
Ez a rész különösen mély nyomokat hagyott bennem. Lehet az igazságtartalma miatt.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 399 Ft
Az aukció vége: 2020-02-13 12:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése