2020. március 21., szombat

vibrációs tréner 200 w - Jelenlegi ára: 23 000 Ft

Részletek
A Vibromax egy kompakt fitneszgép fejlett technológiával. A Vibromax többdimenziós rezgéseket generál, amelyek a test minden izomát működtetik: feszesítik és tonizálják az izmokat, hogy gyorsabban formálódhassanak, mint gondolnád.
Az otthoni edzések forradalma
A Max Vibration Fitness a teljes test rezgéstechnikáját és a gyorsított test ellenállási programokat használja, hogy összehúzza és ellazítsa a test minden izomját, így intenzív, feltöltött edzést biztosítva, amely így jól néz ki és jól érzi magát! És a legjobb az egészben, hogy nincs erőfeszítés, minden munkát az Ön számára végez.
Vibráción alapuló edzés
A Vibromax olyan rezgéseket generál, amelyek a test minden izomát működik. Amint a rezgések a testén pulzálnak, a természetes reakció az, hogy ellenálljon erre, és arra kényszeríti az izmait, hogy másodpercenként közel 34-szer szorulással és pihenéssel reagáljanak! Csak egy napi 10 perces edzés a Vibromax Plus készülékkel segít egy formában formálódni egy szempillantás alatt!
Gyorsan formáljon
Ennek a csodálatos gépnek a titka az, hogy rendkívül gyorsan rezgő lemeze nemcsak rezeg, hanem egyidejűleg is oldalra fordul 8 fokkal, hogy egy egész testmozgást előidézzen, amely minden izmot összehúzódni és percenként akár 2000-szer ellazítani. vagy másodpercen belül közel 34-szer!
9 edzésprogrammal és egy kézi üzemmóddal rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy tíz perc alatt teljes edzést nyújtsanak!
Jellemzők:
10 edzésprogram és kézi üzemmód, beleértve: masszázs, bemelegítés vagy zsírégetés
Csak napi 10 perc
1-99 sebesség
Működik az összes test izma
Alakítsalak otthonának kényelmét
Intenzív, feltöltött edzés
Nincs erőfeszítés
Csökkenti a cellulitot
Az egész test rezgése
Súly 13kg
Felhasználó maximális súlya 120kg
Könnyű szállítás kerekekkel
Kompakt és könnyen tárolható

Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-10 17:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése