2020. június 30., kedd

tigris balzsam kullancsok,szúnyogok ellen is jó-5 DARAB-INGYEN POSTA !-MPL csomagautomata is lehet - Jelenlegi ára: 999

 tigris balzsam -  -kullancsok, szúnyogok ellen is jó !
új.
bontatlan.
AUKCIÓ TÁRGYA  = 5 DB BALZSAM .
1 tégely tartalma 3 gramm.
sokmindenre jó.
itt fáj-ott fáj....
bekened vele, és elmúlik, vagy enyhíti...
JÓ FAJTA BALZSAM, HATÁSOS!
MEHET  SIMA POSTÁVAL IS A VEVŐ FELELŐSSÉGÉRE!!! --VAGY AJÁNLOTTAN.
előreutalás után 
nincs utánvét.
piros csekken, levélben is jöhet a pénz.
MOST SIMA POSTA + GONDOS CSOMAGOLÁS AJÁNDÉK !!!
MEHET AJÁNLOTTAN IS, VEVŐ FIZETI AZ AJÁNLOTTI FELÁRAT-ami +405ft 2020-ban.
MPL csomagautomatába is mehet : az itt feltüntetett ár + 800ft
A kullancs rendkívül alattomos kis jószág, nem egyszerű ellene védekezni. Többféle spray, létezik, de van egy igen hatásos módszer amit még a 80-as 90-es években az Orosz katonák fedeztek fel és alkalmaztak a kullancsok ellen.
Felfigyeltek arra, hogy az a kiskatona aki "kínai kenőccsel" - azaz vietnámi balzsammal - kente be valamelyik testrészét (egyéb izomhúzódás vagy más okból kifolyólag) nem talált magában kullancsot, még akkor sem, amikor a többi társában volt. Erre felfigyelve az laktanya orvos előírta a kiskatonáknak a kiképzés ideje alatt a kenőcs használatát, és a felszerelésükben is rendszeresíttették. A vietnámi balzsamnak bármelyik változata jó, hiszen többféle csomagolásban, és többféle néven is ismerhetjük, de alapjába véve az összetétele nagyon hasonló.
Hogyan használd?
A egy borsónyi adagot tegyél a tenyeredre és dörzsöld be vele a nyakad, a csuklód és a bokádat. Ezeken az útvonalakon fog keresztül haladni a kullancs is, így mindenképpen találkozik a kámforos hatóanyaggal. A fejbőrön sem fog megtelepedni, mert ott védettséget ad a nyakra felkent kenőcs.
Természetesen, a védőoltást nem helyettesíti, tehát érdemes a háziorvossal is konzultálni, de mint házi praktikát feltétlenül próbáljuk ki, hiszen a kullancs elleni védekezésnél a megelőzés a legfontosabb és leghatékonyabb módszer.


Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2020-06-30 08:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése