2020. július 31., péntek

Umarex USP CO2 GBB - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Licenszelt USP, CO2 blow-back rendszerű pisztoly amit a KWC gyárt az Umarexnek. Két vadiúj póttárral (1-1 patront próbáltam bennük, nem eresztenek), tehát összesen három jár a fegyverhez, plusz ajándék CO2 patronok.
Mint a dobozos képen látszik, a gyári körítés minimális ahhoz képest, hogy az Umarex prémium gyártóként definiálja magát. A biztosító nem működik rajta tökéletesen. Van fesztelenítő funkciója, de az elsütő meghúzására leold akkor is ha be van biztosítva. Nyugalmi állapotban nem lehet csettegtetni bebiztosítva, de úgy eleve nem tud elsülni. Kakas biztonsági állásban egyébként szerintem gond nélkül hordható, mert elég nagy erő kell onnan elsütni a pisztolyt, de ez egy - egyébként gyári - hibája (nem tudom, hogy egyedi-e).
Emellett a pisztoly nagyon szép, jó minőségű anyagokból készült, a külseje karcmentes. A szán fém, a tok műanyag, mint az igazin. A tárak is teljesen fémből készültek. Töltve valamivel több, mint egy kiló a tömege. A hopup állítható (de le kell venni hozzá a szánt), a szánakasztó működik, a póttárak is tökéletesen passzolnak (kicsit más a színük, mint a gyári). A teljesítménye 340 fps körül alakul, ami nem sok, ahhoz képest, hogy CO2-s, viszont egyrészt ezt tartósan tudja, másfelől így nyugodtan lehet vele menni játszani. Három tárat (3x18 BB) simán el lehet lőni egy patronnal.
Az ár. Tisztában vagyok vele, hogy mennyiért adom és azt is, hogy mennyiért lehet beszerezni bárhonnan, akár külföldről (hiszen én is megvettem). Ezért alku nincs. Ennyiért a pisztolyt se lehet itthon megvenni, már amikor kapható egyáltalán, de külföldről sem egyszerű és úgy sem olcsóbb, mert úgyis elkapják a vámon. Tárat még annyira sem könnyű találni. A két póttárat 30 pénzért sikerült szereznem hozzá és azóta ott is elfogyott. De hogy kinek-mennyit ér, vagy mi a reális értéke valójában, az mindegy, a lényeg, hogy ennyiért lehet megvenni. Szóval ennek tükrében, leírom még egyszer: alku nincs! Nem mindenáron eladó.  
Ha megvennéd és nem jó személyesen, GLS futárral küldöm (és csak azzal, a jelölt áron), kizárólag belföldre, az ár beérkezése után.


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-31 16:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése