2020. augusztus 2., vasárnap

A nyelvi ösztön - Steven Pinker - Hogyan hozza létre az elme az nyelvet? - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


A nyelvi ösztön - Steven Pinker - Hogyan hozza létre az elme az nyelvet?
Bejegyzés-, szakadás- és sérülésmentes, nem könyvtári, olvasatlan
Bár a nyelv csodálatos képesség, mely az élő fajok között egyedül a Homo Sapiens sajátja, mégsem ad okot arra, hogy az ember tanulmányozását elkülönítsük a biológia tudománytól, hiszen az állatvilágban egyáltalán nem kivételes az egyetlen fajra jellemző képesség. Bizonyos denevérfajok a repülő rovarokat a Doppler-effektuson alapuló hanglokáció segítségével cserkészik be. Bizonyos vándormadarak az év bármely időszakában ezer és ezer kilométeren keresztül a csillagok állása alapján navigálnak. A természet kimittudján mi mint a főemlősök egy faja veszünk részt, s az az egyedi produkciónk, képességünk, hogy a levegő kifújása közben moduláljuk a hangot, s így információt közlünk arról, hogy ki kinek mit csinál.
Átvehető személyesen: Szolnokon
Előreutalás után / utánvéttel FoxPost csomagterminál és FoxPost házhozszállítás a termék mérete alapján az aktuális díjszabás szerint - 6000 Ft felett kedvezményes FoxPost árak!
Előreutalás után / utánvéttel postán keresztül (háznál, postán maradó, MOL/COOP, postai csomag-automatánál) a termék súlya alapján az aktuális díjszabás szerint.


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-08-02 12:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése