2020. október 12., hétfő

ProInstrument 12/230V AUTOMATA AUTÓS KOMPRESSZOR 12V / 230V 150psi 10bar MANOMÉTERES 120W AUTÓS PUMP - Jelenlegi ára: 17

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Kereskedő cégként működünk: új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával..
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
5 év GARANCIA
ProInstrument Line autó kompresszor 12V / 230V, beépített lámpával. Kivitele miatt bárhol, garázsban, szabadban, strandon, kempingezéskor stb is bevethető. Vezeték, töltő, és a levegő tömlő, az adapterek tárolható a kompresszorban. Ez a készülék fel van szerelve egy nagy teljesítményű lámpa (5x LED-ek). Teljesítmény: 120W Maximális nyomás: 10 bar 150 psi. Légáram: kb 30 liter percenként. Kis méret, professzionális technológia. 3db adaptereivel, és tömlővel gumiabroncsok, gumimatracok, csónakok, sporteszközök, strandcikkek, focilabda felfújására alkalmas. Kis helyen tárolható.
EGYÉB:
A kompresszor nagyon kicsi, praktikus és könnyen tárolható - kötelező mindenkinek! Ez lehet az oka, hogy egy világosabb és logikusan felépített gombok és a gombok könnyen kezelhetők, és azonnal használatra kész.
További jellemzői analóg nyomásmérő műszer, valamint beépített LED világítás. Keresztül energiatakarékos LED lámpa, kompresszor lehet használni, még szürkületben és éjszaka.
Ezen túlmenően, a kompresszornak egy intelligensen tervezett tároló rekesz a nagynyomású tömlő, 3 adapter mellékletek és a 12V és 230V kábel részére. A levegő tömlő a hálózati töltő és a szivargyújtós kábel tökéletesen tárolnak a készülékben. Elegendő tápkábel hossza 2, 7 m és a kerek gumi gyűrű a ház biztonságos és határozottan állást a kompresszor és elég hatóereje a jármű (nagy autó). A három port fúvókák alkalmas autó és kerékpár gumiabroncsok és felfújható kis játékokat.
Az adapter van csavarva a gumiabroncs szelep, és nem csak nyomni. Ez biztosítja a biztonságos, és szoros kapcsolatot és biztosítja a kívánt gumiabroncsok nyomását. Ennek ellensúlyozására a veszteség levegő, amikor lecsavarja a szelep, a kívánt gumiabroncs nyomásának először kissé nőtt, hogy a kívánt nyomást elengedése után Einfülladapters.
A kompresszor lehetővé teszi a gyors és kényelmes puffasztószerrel személyautó, kétkerekű, játék gumik, csövek és felfújható játék, sport és szabadidős termékek maximális kimenő 10 bar ( 150psi ). Ez lehetővé teszi, hogy a mobil levegő útközben legyen, szivargyújtó aljzatba, vagy hálózati 230V konnektorról is használja.   A manométeren követheti a pontos adagolást, nehogy meghaladja a kívánatos nyomást
Műszaki adatok:
    Teljesítmény / kapacitás: max. 10 bar / 150 psi
    Pontosság: +/- 0, 1 bar 3, 4 bar
    Teljesítmény: 120W
    Légáram: kb 30 liter percenként
    Üzemi feszültség: 12 V DC / 230V AC / beépített szivargyújtós és hálózati tápkábelekkel
    Kábel hossza: 12V 2, 7 m, 230V 0, 6m
    Megvilágított manométer
    beépített 5x LED világítás, LED lámpa használható szürkületben és éjszaka
    három csatlakozó fúvóka
    Tartozékok: szivargyújtós kábel, 230V hálózati kábel, 3db adapter, nyomótömlő ( 06, m )
    kompakt méret csomagtartóban kis helyen elfér 28x18x14cm
    súly 2kg
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-14 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat.  Kérjük, tekintse meg további kínálatunkat www. vatera. hu/listings/index. php? us=vevax

Jelenlegi ára: 17 970 Ft
Az aukció vége: 2020-10-12 20:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése