2021. február 23., kedd

0V533 A Gyűrűk Ura trilógia VHS kazetta - Jelenlegi ára: 6 200 Ft

J. R. R. Tolkien regényéből készült, Oscar-díjas A Gyűrűk Ura filmtrilógia VHS videókazettán:
1. A Gyűrű Szövetsége
Színes, szinkronizált amerikai film, játékidő: 171 perc
Rendezte: Peter Jackson
Főszereplők: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Austin, Cate Blanchett, John Rhys Davies, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Christopher Lee, Hugo Weaving, Sean Bean, Ian Holm, Andy Serkis.
2. A király visszatér
Színes, szinkronizált amerikai film, játékidő: 192 perc
Rendezte: Peter Jackson
Főszereplők: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys Davies, Bernard Hill, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Miranda Otto, David Wenham, Karl Urban, John Noble, Andy Serkis, Ian Holm, Sean Bean.
3. A két torony
Színes, szinkronizált amerikai film, játékidő: 172 perc
Rendezte: Peter Jackson
Főszereplők: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys Davies, Bernard Hill, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Miranda Otto, David Wenham, Brad Dourif, Karl Urban, Andy Serkis. Szélesség: 12 cmHosszúság: 20 cmSúly: 0. 888 kgA Gyűrűk Ura
 
 
A Gyűrűk Ura
(The Lord of the Rings)
2001-es új-zélandi? amerikai filmtrilógia
A Gyűrű Szövetsége a Gyűrűtanácsban
Rendező
Peter Jackson
Producer
Peter Jackson
Barrie M. Osborne
Tim Sanders
Fran Walsh
Alapmű
J. R. R. Tolkien: A Gyűrűk Ura
Műfaj
fantasyfilm
kalandfilm
akciófilm
filmadaptáció
Forgatókönyvíró
Fran Walsh
Philippa Boyens
Peter Jackson
Főszerepben
Elijah Wood
Ian McKellen
Viggo Mortensen
Sean Astin
John Rhys-Davies
Orlando Bloom
Zene
Howard Shore
Operatőr
Andrew Lesnie
Gyártás
Gyártó
New Line Cinema
WingNut Films
Ország
 Új-Zéland
 USA
Nyelv
angol
+ magyar (szinkron)
Játékidő
A Gyűrű Szövetsége
171 perc
A két torony
172 perc
A király visszatér
184 perc
Költségvetés
A Gyűrű Szövetsége
kb. 93 000 000 dollár
A két torony
kb. 95 000 000 dollár
A király visszatér
kb. 94 000 000 dollár
Képarány
2, 35: 1
Forgalmazás
Forgalmazó
New Line Cinema
InterCom
Bemutató
A Gyűrű Szövetsége
2001. december 19.
2002. január 10.
A két torony
2002. december 18.
2003. január 9.
A király visszatér
2003. december 17.
2004. január 8.
Korhatár
Bevétel
A Gyűrű Szövetsége
871 530 324 dollár
A két torony
926 047 111 dollár
A király visszatér
1 119 929 521 dollár
Kronológia
Következő
A hobbit
További információk
 
 
A Gyűrűk Ura (angolul: The Lord of the Rings) a New Line Cinema J. R. R. Tolkien azonos című regényén alapuló, 1999-től 2003-ig forgatott, 2001-ben, 2002-ben és 2003-ban bemutatott új-zélandi? amerikai fantasy-filmsorozata Peter Jakcson rendezésében. Három részből áll: A Gyűrű Szövetsége (The Fellowship of the Ring, 2001), A két torony (The Two Towers, 2002) és A király visszatér (The Return of the King, 2003). A sorozat forgatókönyvét Peter Jackson, Fran Walsh, Philippa Boyens és Barrie M. Osborne írták, a filmzenét Howard Shore szerezte. A főszerepekben Ian McKellen (Gandalf), Elijah Wood (Zsákos Frodó), Viggo Mortensen (Aragorn), Sean Astin (Csavardi Samu), Orlando Bloom (Legolas), John Rhys-Davies (Gimli), Andy Serkis (Gollam), és Christopher Lee (Saruman látható). 2012-től 2014-ig mutatták be a Hobbit-trilógiát, ami a Gyűrűk Ura előtörténetét képezi és Tolkien azonos című regénye alapján készült.
A Gyűrűk Ura-sorozat mind szakmai, mind közönségi körökben óriási sikert aratott és a filmtörténelem meghatározó alkotásává vált.
 Szereplők
 Főszereplők (mind a három filmben szerepelnek)
Elijah Wood mint Zsákos Frodó (Frodo Baggins) (magyar hangja Csőre Gábor), egy megyei hobbit, aki megörökli bácsikájától, Bilbótól a Szauron által kovácsolt Egy Gyűrűt, és elindul annak elpusztítására. Völgyzugolyban tagja lesz a Gyűrű Szövetségének, és elindul az Orodruin, a Végzet Hegye felé. A Szövetség széthullása után szolgájával, Csavardi Samuval indul el Mordorba. A király visszatérben sikerül elpusztítania a Gyűrűt. Szauron bukása után elhajózik Valinorba.
Sir Ian McKellen mint Szürke Gandalf (Gandalf the Gray) (magyar hangja Bács Ferenc), a mágus, akinek tanácsára Frodó elindul elpusztítani az Egy Gyűrűt. A Gyűrű Szövetségének tagja. Khazad-d? m hídján megküzd egy balroggal, és lezuhan a mélybe. A két toronyban visszatér mint Fehér Gandalf, és segíti a Szövetség megmaradt tagjait a háborúban. A király visszatérben Gondorba megy, és részt vesz a Minas Tirith és a Morannon előtt vívott csatában. Mordor pusztulása után elhajózik Valinorba.
Viggo Mortensen mint Aragorn (Aragorn) (magyar hangja Selmeczi Roland), Isildur örököse, és Gondor trónjának várományosa. Segíti Frodót eljutni Völgyzugolyba, ahol a Szövetség tagja lesz. A Szövetség széthullása után Rohanba megy, ahol részt vesz a Helm-szurdoki csatában. Innen tovvábmegy a Holtak Ösvényén, legyőzi az Umbari Kalózokat, Gondor ellenségeit, majd harcol a Minas Tirith és a Morannon előtt vívott csatában. A király visszatér végén elfoglalja Gondor trónját.
Sean Astin mint Csavardi Samu (Samwise Gamgee) (magyar hangja Kerekes József), Frodó szolgája és kertésze. Samu elkíséri Frodót az úton Völgyzugolyba, ahol a Gyűrű Szövetségének tagja lesz. A Szövetség felbomlása után Frodóval tart Mordorba. Szauron bukása után visszatér a Megyébe és megházasodik.
Orlando Bloom mint Legolas (Legolas) (magyar hangja Rékasi Károly), a Bakacsinerdő tünde-királyának, Thranduilnak a fia. Apja Völgyzugolyba küldi Elrond Tanácsába, ahol a Gyűrű Szövetségének tagja lesz. A Szövetség felbomlása után Aragornnal és Gimlivel, a törppel Rohanba mennek, majd részt vesznek a Helm-szurdoki csatában, és átvonulnak a Holtak Ösvényén. Ezután harcolnak Szauron ellen a Minas Tirith és a Morannon előtt vívott csatákban.
John Rhys-Davies mint Gimli (Gimli) (magyar hangja Rajhona Ádám), egy törp. II. "Vaslábú" Dáin Völgyzugolyba küldi Elrond nagytanácsára, és ott a Gyűrű Szövetségének tagja lett. A Szövetség felbomlása után Aragornnal és Legolassal, a tündével Rohanba mennek, majd részt vesznek a Helm-szurdoki csatában, és átvonulnak a Holtak Ösvényén. Ezután harcolnak Szauron ellen a Minas Tirith és a Morannon előtt vívott csatákban.
Andy Serkis mint Gollam (Gollum) (magyar hangja Láng Balázs), eredeti nevén Szméagol, egy eltorzult, öreg, hobbit. A történet kezdete előtt unokatestvére, Déagol, megtalálja az Egy Gyűrűt az Anduinban, ahol Szméagollal együtt horgászik. Szméagolt hatalmába keríti a Gyűrű ezért, megfojtja a barátját, majd a Gyűrűt a Ködhegység alá viszi. Később elveszti a Gyűrűt, amit Zsákos Bilbó, Frodó nagybátyja talál meg. A Gyűrű Szövetsége történésének idején Szauron, a Sötét Úr elfogja Gollamot, és kínzással megtudja tőle, hogy hol van a Gyűrű. Gollamot ezután elengedik Mordorból, és Móriába megy, ahol a Szövetség útja során Gandalf és Frodó észreveszik. A két torony elején Frodó elfogja, és ráveszii, hogy vezesse őket Mordorba. Gollam elvezeti őket Mordor Fekete Kapujához, majd onnan tovább északra, Cirith Ungol, a Pókhágó felé. Útközben Ithiliában elfogják őket a gondori helytartó fia, Faramir vezénylete alatt álló katonák. Faramir Gondorba viszi a hobbitokat és Gollamot, de Osgiliath városából elengedi őket. A király visszatérben elérnek Cirith Ungolba, ahol Gollam csapdát állít Frodónak, de Samu meghiúsítja terveit. Frodó fogságba esik, ám Samu kiszabadítja, és továbbindulnak a Végzet Hegye felé, hol Gollam elveszi Frodótól a Gyűrűt, de Frodó belelöki a Végzet Katlanába.
Sir Christopher Lee mint Fehér Szarumán (Saruman the White) (magyar hangja Reviczky Gábor), a Sötét Urat szolgáló gonosz mágus. Erődjébe, Vasudvardba csalja Gandalfot, majd fogságba ejti. Gandalf megszökik a Sasok Ura, Szélura Gwaihir segítségével, és hírt visz Szauron ellenségeinek Szarumán árulásáról. A mágus a Gyűrű Szövetségének útját akadályozza (rájuk omlasztja a Caradhras nevű hegyet, ezzel bekényszerítve őket Mória bányáiba, ahol Gandalf lezuhan egy szakadékba), majd uruk-haiokat küld rájuk, akiknek a hobbitokat el kell vinniük Vasudvardba. Az uruk-haiok nem a Szarumán által kívánt Frodót, a Gyűrűhordozót fogják el, hanem barátait, Trufát és Pippint; de őket is elveszítik, amikor a rohani lovasok rajtuk ütnek. Szarumán ezután dühében tízezer uruk-haiot küld Rohan feldúlására, de őket legyőzik a Helm-Szurdokban vívott csatában. Eközben Gandalf barátai, az entek elárasztják Vasudvardot, amelynek vizében Pippin megtalálja a Palantírt, a látókövet, amelynek segítségével Szarumán kommunikált Szauronnal. A király visszatér bővített változatában Szarumánt megöli szolgája, Kígyónyelvű Gríma.
Dominic Monaghan mint Borbak Trufiádok (Meriadoc Brandybuck) (magyar hangja Stohl András), becenevén Trufa, egy hobbit. Elkíséri Frodót a Gyűrű Szövetségével. A Szövetség felbomlásakor a gonosz mágus, Fehér Szarumán szolgálatában álló uruk-haiok a társával, Pippinnel együtt elrabolják, és elhurcolják Rohanon keresztül. Ott megszöknek, és Fangorn erdejébe menekülnek, ahonnan a Vasudvardi Csatába kerülnek. Szarumán bukása után a rohani sereggel elvágtat Minas Tirithbe, ahol a csatában megsebzi Szauron főkapitányát, az Angmari Boszorkánykirályt. Részt vesz a Morannoni Csatában, majd visszatér a Megyébe.
Billy Boyd mint Tuk Peregrin (Peregrin Took) (magyar hangja Lippai László), becenevén Pippin, egy hobbit. A Megyében csatlakozik Frodóhoz, és elkíséri Völgyzugolyba, ahol a Gyűrű Szövetségének tagja lesz. Mória kapui előtt felriasztja a Tó Őrét, majd bent a bányákban a balrogot. A Szövetség felbomlásakor a gonosz mágus, Fehér Szarumán szolgálatában álló uruk-haiok a társával, Trufával együtt elrabolják, és elhurcolják Rohanon keresztül. Ott megszöknek, és Fangorn erdejébe menekülnek, ahonnan a Vasudvardi Csatába kerülnek. Onnan Rohanba kerül, ahol belenéz egy Palantírba, amiben meglátja Szauront, a Sötét Urat. Innen Gandalf Gondorba viszi, ahol részt vesz a Minas Tirith, majd a Morannon előtt vívott csatában. Minas Tirith ostromában megvédi a máglyahaláltól az őrült uralkodó, Denethor fiát, Faramirt. Szauron bukása után visszatér a Megyébe.
Hugo Weaving mint Elrond (Elrond) (magyar hangja Rosta Sándor), Völgyzugoly tünde-ura. Frodó Völgyzugolyba jutása után összehívja a Nagytanácsot, amin megalakul a Gyűrű Szövetsége. A két toronyban lányát, Arwent Valinorba küldi, annak ellenére, hogy az maradni kíván, mert szerelmes a Rohanban harcoló Aragornba. A harmadik filmben a lány visszatér, Elrond pedig újrakovácsoltatja Aragorn őse, Isildur eltört kardját, a Narsilt. Ezután Dúnhargba megy Aragornhoz, és ráveszi, hogy szóllítsa harcba a Holtak Ösvényén áthaladva az ott élő elátkozott holtakat, és induljon csatába a Minas Tirithet ostromló mordori sereg ellen. A király visszatérte után elhajózik Valinorba.
Liv Tyler mint Arwen Undómiel (Arwen Evenstar) (magyar hangja Solecki Janka), Elrond lánya, aki szerelmes Aragornba. Frodó Völgyzugolyba tartó útján megmenekíti őt Szauron szolgái, a Gyűrűlidércek elől, és elviszi Elrond házába. Völgyzugolyban ráveszi Aragornt, hogy szálljon szembe Szauronnal. A két toronyban apja elküldi Valinorba, de a lány egy látomása után visszatér, és A király visszatérben ráveszi apját, hogy kovácsoltassa újra Aragorn őse, Isildur arnori király eltört kardját, a Narsilt. Szauron bukása után Arwen feleségül megy Aragornhoz, és az Újraegyesített Királyság királynéja lesz.
Cate Blanchett mint Galadriel (Galadriel) (magyar hangja Kovács Nóra), az egyik Középföldén található tünde-ország, Lothlórien úrnője. A Gyűrűszövetség útja során befogadja őket országába, majd ajándékokkal ellátva távozhatnak onnan. A két toronyban ráveszi Elrondot, hogy a tündék segítséget küldjenek a rohani embereknek a Helm-Szurdokban vívott csatában. Szauron bukása után elhajózik Valinorba.
A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége
Ian Holm mint Zsákos Bilbó (Bilbo Baggins) (magyar hangja Makay Sándor), Frodó nagybátyja, aki rátalált egykor a Gyűrűre Gollam barlangjában. 111. születésnapján a Gyűrűt Frodónak adja, és elmegy Zsáklakból a tündék lakta Völgyzugolyba. Ott Elrond tanácsa előtt ismét találkozik Frodóval, és nekiadja régi kardját, a Fullánkot, valamint egy mithrilből készült páncélinget. [1] Mordor bukása után elhajózik Valinorba.
Sean Bean mint Boromir (Boromir) (magyar hangja Sinkovits-Vitay András), Denethor helytartó idősebb fia és Faramir bátyja. Apja elküldi Elrond tanácsára, továbbá megparancsolja neki, hogy vigye el az Egy Gyűrűt Gondorba. Völgyzugolyban tagja lesz a Gyűrű Szövetségének. Parth Galen gyepén megpróbálja elvenni Frodótól a Gyűrűt. Ez nem sikerül neki, és nemsokára Szarumán uruk-haiai megtámadják a Szövetséget. Boromir megpróbálja megvédeni Trufát és Pippint, de az uruk-haiok vezetője, Lurtz megöli, és a hobbitokat elhurcolják.
Shane Rangi mint az Angmari Boszorkánykirály (The Witch-King of Angmar), a nazg? lok ura. Ő vezeti a Frodót Fekete Lovasok alakjában üldöző gyűrűlidérceket, és ő szúrja meg a Gyűrűhordozót Széltetőn. A Bruinen gázlójánál elsodorja a többi gyűrűlidérccel együtt a víz. A két toronyban visszatér a többi lidérccel együtt, immár szárnyas lovakon lovagolva. Ő vezeti Minas Tirith ostromát, és megöli Théoden királyt, de Trufa és Éowyn vele is végeznek.
Lawrance Makoare mint Lurtz (Lurtz), Szarumán uruk-haiainak parancsnoka. Ő vezeti a Szövetség utáni hajszát, és ő öli meg Boromirt. Ezután párbajt vív Aragornnal, aki leszúrja.
Marton Csokas mint Celeborn (Celeborn), Galadriel férje és Lothlórien ura. Ajándékokkal és tanácsokkal látja el a Gyűrűszövetség tagjait. Szauron bukása után elhajózik Valinorba.
Craig Parker mint Haldír (Haldir) (magyar hangja Markovics Tamás), lothlórieni tündekatona. A Gyűrűszövetség Lórienbe érkezésekor ő vezeti be őket Caras Galadhonba, Galadrielhez és Celebornhoz. Később Elrond parancsára kétszáz tünde-íjászt vezet a Helm-szurdoki csatába. Szarumán uruk-haiai ölik meg a csatában.
A Gyűrűk Ura: A két torony
Bernard Hill mint Théoden (Theoden) (magyar hangja Ujréti László), Rohan királya. A Gyűrű Szövetsége cselekményének idején a gonosz mágus, Fehér Szarumán, varázslat útján, és a rohani kémén, Kígyónyelvű Grímán át befolyásolja az öreg uralkodót. A két toronyban Fehér Gandalf Rohan fővárosába, Edorasba lovagol, és megszabadítja a királyt Szarumán varázslatától. Théoden ezek után menedéket keres Rohan legerősebb erődítményében, a Helm-Szurdokban fekvő várban. Az odaúton Szarumán farkaslovasokat küld rájuk, majd a király és katonái a szurdokba való megérkezés után elindít Vasudvardból egy tízezer főnyi uruk-hai-hadsereget. Csatára kerül sor, majd megjelenik Gandalf, aki elment még az Edorasból való elindulás előtt, segítségül hozza a király unokaöccsét, Éomert, akit Kígyónyelvű Gríma száműzött az országból. Théoden megnyeri a csatát, majd összegyűjti seregeit, és az ostrom alatt álló szövetséges Gondor segítségére siet. A gondori főváros, Minas Tirith mellett vívott csatában megöli az Angmari Boszorkánykirály.
Karl Urban mint Éomer (Eomer) (magyar hangja Viczián Ottó), Théoden király unokaöccse. Rohan katonáinak egy részét vezeti (ő üt rajta a Trufát és Pippint hurcoló vasudvardi uruk-haiokon), de a király fia, Théodred herceg halála után Kígyónyelvű Gríma száműzi. Éomer észak felé indul, és az útja során találkozik a Három Vadásszal (Aragornnal, Legolassal és Gimlivel). Elmondja neki, hogy az orkokat lemészárolták, de a hobbitokat nem látták. Ezután Éomer észak felé lovagol kétezer követőjével. A Helm-Szurdokban vívott csatába Gandalf hívja segítségül, ahol Éomer serege szétveri az uruk-haiokat. A király visszatérben Théodennel együtt ellovagol a Minas Tirith melletti csatába. Théoden halála után Rohan királya lesz, és részt vesz a morannoni csatában.
Miranda Otto mint Éowyn (Eowyn) (magyar hangja Györgyi Anna), Théoden király unokahúga, aki szerelmes Aragornba. Elkíséri a királyt és kíséretét a Helm-Szurdokba, majd Gondorba. Ott Trufával együtt megöli az Angmari Boszorkánykirályt, de súlyos sebesülést szerez. Aragorn meggyógyítja. Miután Aragornék elindultak a morannoni csatához szerelmes lesz Gondor helytartójának fiába, Faramirba, ezúttal szerelme viszonzásra talál.
David Wenham mint Faramir (Faramir) (magyar hangja Rajkai Zoltán), Boromir bátyja és Denethor gondori helytartó kisebbik fia. Ithiliában feltartóztatja a Mordorba tartó Frodót, Samut és Gollamot. Miután tudomást szerez a Gyűrűről, úgy dönt, hogy elviszi azt apjának, Denethornak. Osgiliath városában egy nazg? l megtámadja őket, és Faramir elengedi Frodót, Samut és Gollamot. A király visszatérben ork csapatok nazg? lok által támogatva elfoglalják Osgiliathot, és kiűzik Faramirt a városból. Minas Tirithben apja megparancsolja neki, hogy szerezze vissza Osgiliathot, ez azonban nem sikerül, és Faramir súlyos sebet szerez ork-nyílvesszők által. Denethor azt hiszi, hogy Faramir meghalt, ezért bánatában máglyát rakat, és azon akarja elégetni önmagát a fiával együtt, de Gandalf és Pippin ezt megakadályozza, és míg Denethor meghal, Faramirt az Ispotályba viszik. A film bővített változatában Aragorn meggyógyítja. Miután a többiek elindultak a morannoni csatába szerelmes lesz Éowynba.
Brad Dourif mint Kígyónyelvű Gríma (Grima Wormtongue) (magyar hangja Kőszegi Ákos), Szarumán kémje és szolgája Edorasban. Szarumán Gríma segítségével hatalma alatt tartja Théoden királyt, és sikerül száműznie számos harcosával együtt Éomert, a király unokaöccsét. Gandalf Edorasba érkezése után Théoden száműzi Grímát, aki Vasudvardba vágtat Szarumánhoz. A király visszatér bővített változatában Orthanc tornyának tetején leszúrja az őt megütő Szarumánt, Legolas pedig Grímát is megöli.
Craig Parker mint Haldír (Haldir) (magyar hangja Markovics Tamás). Lothlórienben élő tünde harcos, ki a Völgyzugolyi Elrond parancsára kétszáz íjásszal együtt a helm-szurdokba mennek, hogy Théoden segítségere legyenek. A csatában azonban egy uruk-hai által életét veszti
A Gyűrűk Ura: A király visszatér
John Noble mint Denethor (Denethor) (magyar hangja Szakácsi Sándor), Gondor helytartója, valamint Faramir és Boromir apja. Gandalf tanácsa ellenére Osgiliath elvesztése után visszaküldi fiát, Faramirt a város visszafoglalására, ahol az súlyos sérülést szerez. Eközben Minas Tirith körül bezárul az ostromgyűrű. Mikor Denethor ezt megtudja, megőrül, és megparancsolja embereinek, hogy ne harcoljanak tovább. Ekkor Gandalf leüti botjával az uralkodót, és harcba vezeti a gondori katonákat az ostromlók ellen. Éjszaka, amikor az orkok közel állnak a győzelemhez, Denethor máglyát rakat magának és Faramirnak. Mikor Denethor már meggyújtja a máglyát, hogy elégesse önmagát és a fiát, Gandalf megérkezik Pippinnel, és megmenti Faramirt, de Denethor elég.
Bernard Hill mint Théoden (Theoden) (magyar hangja Ujréti László).
Karl Urban mint Éomer (Eomer) (magyar hangja Viczián Ottó).
Miranda Otto mint Éowyn (Eowyn) (magyar hangja Györgyi Anna).
David Wenham mint Faramir (Faramir) (magyar hangja Rajkai Zoltán).
Brad Dourif mint Kígyónyelvű Gríma (Grima Wormtongue) (magyar hangja Kőszegi Ákos). [2]
Lawrance Makoare mint az Angmari Boszorkánykirály (The Witch-King of Angmar).
Marton Csokas mint Celeborn (Celeborn).
Ian Holm mint Zsákos Bilbó (Bilbo Baggins) (magyar hangja Makay Sándor).
? Történelmi? személyek (a Prológus és a visszaemlékezés-jelenetek szereplői)
Peter McKenzie mint Elendil (Elendil), Gondor és Arnor királya, akit Szauron öl meg
Mark Ferguson mint Gil-galad (Gil-galad), Lindon tünde-királya, aki részt vesz a Szauron ellen vívott csatában a Harmadkor kezdetén.
Harry Sinclair mint Isildur (Isildur), Elendil fia, aki levágja Szauron kezéről az Egy Gyűrűt, amit Elrond tanácsa ellenére nem semmisít meg, hanem megpróbálja hazavinni országába, Arnorba. Az út során egy ork-támadás során hal meg, és teste a Gyűrűvel együtt elsüllyed az Anduinban.
Thomas Robins mint Déagol (Deagol), Szméagol (Gollam) unokatestvére. Horgászás közben beleesik az Anduinba, és megtalálja az Egy Gyűrűt, amit ismételt kérés ellenére nem hajlandó odaadni Szméagolnak, aki erre megfojtja, és elveszi tőle a Gyűrűt.
Sala Baker mint Szauron (Sauron), a Sötét Úr. [3]
Forrás: wikipedia
Termékeim között több VHS kazetta található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( videókazetta videó kazetta videokazetta video kazetta )

Jelenlegi ára: 6 200 Ft
Az aukció vége: 2021-02-24 03:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése