2021. február 15., hétfő

Sárfényes - Gergely Márta - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Sárfényes - Gergely Márta
Gyermekvárosainkról időnként képek és cikkek jelennek meg az újságokban, a képeslapokban. Kirándulócsoportok, érdeklődő külföldiek is szívesen látogatják a korszerű nevelésnek egy-egy ilyen műhelyét. Közvéleményünk mégis eléggé tájékozatlan. Mosolygós gyermekarcok, zuhanyozó fiúk, labdázó lányok jutnak eszünkbe, ha kimondjuk a szót: gyermekváros.
A Sárfényes című regény megkísérli, hogy beavassa az érdeklődő olvasót egy vidéki gyermekváros küzdelmes mindennapi életébe. Miféle gyermekek nevelődnek itt, honnan jöttek és hova kerülnek innen? A gyermektörténetek azonban - bármilyen fontosak és izgalmasak is - nem a főszólamot viszik a regényben, hanem arra szolgálnak, hogy érzékeltessék a nevelők közötti konfliktusokat, az újnak és réginek azt a küzdelmét, amely e látszólagos zárt kis világban egész társadalmunk harcát tükrözik az új embereszményért. Hősei pedagógusok, főhőse pedig olyan egyéniség, aki egész életét tette az ősi és egyben égetően mai kérdésre, amelyen már Szókratész is töprengett: tanítható-e az erény, nevelhető-e az ember, mennyire és milyen eszközökkel?
A Sárfényes felfedező regény. Azokhoz az olvasókhoz szól, akik a könyvtől elsősorban életünk és önmagunk jobb megismerését várják.
Sorozatcím:: Nők könyvespolca
Illusztrátorok: Vara Tibor
Borító tervezők: Apró Tibor
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1966
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Egyetemi Nyomda
Kötés típusa:: fűzött nyl kötés
Terjedelem: 371
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**104237942**)]

Jelenlegi ára: 1 600 Ft
Az aukció vége: 2021-02-16 09:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése