2021. április 6., kedd

Edith Osborne: Légy boldog velem - Te meg én szerelmes történetek 8. - Jelenlegi ára: 300 Ft


Légy boldog velem!
II. évf. 3. szám
Előszó
Részlet a könyvből:
"A nagy asztalnál papírokkal a kezében ült Roger, az asztal túloldalán Karen, Alice, az igazgatótanács tagjai és kissé távolabb a személyzet.
Roger lassú, ünnepélyes mozdulatokkal tépte fel a pecsétet, nyitotta ki a borítékot és hajtogatta szét a lapokat. Pár másodpercnyi szünetet tartott. Vágni lehetett a csöndet. Alice-nek átfutott az agyán, hogy Roger hatásvadász, ha valaki, hát ő tudja, mi van a végrendeletben, hiszen ő fogalmazta. Roger megköszörülte a torkát és szétnézett az egybegyűlteken.
lassan olvasott. Meglepetést a végrendelet senkinek nem okozott. Ahogy várható volt, mindent Karen örökölt. A gyár vezetése az ő és az igazgatótanács közötti megállapodás függvénye, ha akarja, átveheti, ha akarja, az igazgatótanácsra bízza. Julius ismerte a munkatársait. Tudta, hogy bízhat bennük. Mindig azt mondogatta: az a jó főnök, aki nálánál tízszer okosabb emberekkel veszi körül magát és nem az, aki gyöngébbekkel, hogy ne derülhessen ki, milyen csapnivalóan rossz a főnök és mennyire nem ért semmihez. A jó főnök nagyon tehetséges emberekkel veszi körül magát, akikkel hegyeket tud elmozdítani, ha szükséges. "
Szerző
Edith Osborne
Komárom-Esztergom Megyei Nyomda és Kiadó Vállalat (Komárom) , 1991
Ragasztott papírkötés , 107 oldal
Jó állapotú, a borító szélei enyhén kopottak.
Sorozatcím:
Te meg Én
Kötetszám:
8
Nyelv:
Magyar 
Méret:
20 cm x 13 cm
ISBN:
963-04-0945-3


Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2021-04-07 06:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése