2021. június 21., hétfő

Csúszda - Tsuri 2,9 m piros - Jelenlegi ára: 26 900 Ft

A csúszó felület szélessége :   32 cm
Otthoni használatra, HDPE, UV álló, anyagban teljesen színezett, rendkívül ellenálló, masszív műanyagból készült, hullámos vonalvezetésű csúszda.
TÜV tanúsítvánnyal, az EN 71 szabványnak megfelelően készült minőségi termék. Induló magassága: 150 cm (+, -5cm eltéréssel),
TIPP: egy slag segítségével, a csúszdalap hátoldalán található csatlakozót használva könnyedén vizes csúszdává alakítható!
Ajánljuk kerti medencék, pancsolók kiegészítéséhez.
Felszerelés:  150 cm (+/-5 cm) magas csúszdaállványhoz, vagy játszótoronyhoz kapcsolható. A csomagolás nem tartalmazza a termék rögzítéséhez szükséges 2 db csavart.
Biztonsági előírások: a termék biztonságos használatához, és a sáros, kikopott fű megakadályozása érdekében válasszon ütéscsillapító gumilapot. A termék felállításánál figyelni kell arra, hogy a biztonságos használathoz minimálisan szükséges 2 méteres távolság megmaradjon a csúszda és más esetleges tereptárgyak (kerítés, fák, szárítókötél, stb. ) között. Ebben a biztonsági zónában ne hagyjunk semmilyen hegyes, kemény, vagy szögletes tárgyat, ami sérülést okozhat a gyermeknek.
Kisebb gyermekeknek, a teljes biztonság érdekében ajánljuk a csúszda mellé a kapaszkodó használatát.

Jelenlegi ára: 26 900 Ft
Az aukció vége: 2021-06-21 12:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése