2021. június 22., kedd

Huawei Color Band A1 - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Új Bontatlan dobozában
Leírás
Mit tehet az ember, ha szeretné figyelemmel követni a napi mozgását, de nem akar sok pénzt szánni egy okosórára? Választhat például egy okoskarkötőt, amely mindezt tudja, divatos és nem is kerül sokba! Nos, most egy ilyen eszköz érkezett hozzánk, méghozzá a Huawei jóvoltából. A Color Band A1 apró, könnyű, így észrevétlen, de mégis pontosan figyel ránk.
A Huawei már egyáltalán nem új szereplő a viselhető kütyük piacán, ennek fényében elvárható volt, hogy az apró újdonság, a Color Band A1-es is jó minőségben készüljön el. Ez így is van, a 20 grammos okoskarkötő, szilikon szíjas variánsban (amelyek igény szerint bármikor egyszerűen cserélhetőek) egyáltalán nem zavart a mindennapok során, az ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy visel valamit. Ez persze nem okoz gondot, hiszen az IP57 szabványnak megfelelően az okoskarkötő por- és vízálló, így egy méter mély vízbe is vihetjük, fél óra meg sem kottyan neki, vagyis nem gond, ha véletlenül magunkon felejtjük egy fürdés során.
Huawei mérnökei a kompatibilis, Androidra és iOS-re is elérhető alkalmazással karöltve direkt úgy tervezték meg a karkötőt, hogy az a lehető legtöbbet rajtunk legyen. Ezért még ébresztésre is használható, ilyenkor az óra enyhén rezeg. Ezt persze nem csak reggel, hanem egész nap tudja, hiszen konfigurálható, hogy SMS vagy hívás esetén a beépített, egyébként a töltést is jelző LED villogása mellett rezgéssel is tudassa, hogy vegyük elő a mobilunkat.
Intelligens aktivitásmérő
Stílusos társ az egészségesebb hétköznapokért
A Huawei A1 Okoskarkötő egy stílusos, szupervékony, intelligens aktivitásmérő, akár 28 nap készenléti idővel.
Terméktulajdonságok:
- Fitness aktivitások elemzése
- Alvásfigyelés
- UV mérés
- Fitness aktivitások követése
- Egészségügyi adatok megosztása
- Bejövő hívások/ üzenet értesítők
- Okos ébresztő
- Okoskarkötő kereső
Személyesen Budapesten átvehető a 6. kerületben nyugati közelében. Vagy postázom ahogy a vevő szeretné!
1 Hét Garancia


Jelenlegi ára: 1 499 Ft
Az aukció vége: 2021-06-23 00:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése