2021. augusztus 23., hétfő

LEGO Friends: Stephanie balettos dobozkája 41670 - Jelenlegi ára: 3 880 Ft

A LEGO Friends: Stephanie balettos dobozkája 41670 leírása: Bátorítsd a gyermekek balett iránti szeretetét a Stephanie balettos dobozkája (41665) készlettel! A hordozható játékkészletben a fiúk és lányok találnak egy LEGO Friends Stephanie minifigurát és nyusziját, ami a 4 szín egyikében pompázik. Tökéletes rögtönzött ajándék a kis balett-táncosoknak.
A valódi világ miniatűr változata
A mellékelt kiegészítőknek és matricáknak köszönhetően a gyermekek egy valódi balettstúdiót alkothatnak a hordozható játék belsejében. Az értékes játékdoboz tartalmaz egy rudat, egy zongorát, egy tükröt és még egy képet is Stephanie balett-táncos hősnőjéről.
Barátok, akik bárhová elkísérik a gyermekeket
A LEGO Friends Dobozkák tökéletes útitársak. Minden elem a hordozható játékkészlet alaplapjára rögzíthető, így többé sosem fognak eltűnni a kockák! Hazaérve pedig remekül mutat kiállítva ez a LEGO Friends készlet, ami az aranyos hátizsákszíjaknak és formának köszönhető. Ideális ajándék a kreatív gyermekeknek, akik számára még újak a LEGO játékok kevés építést igényel, így a szórakozás pillanatok alatt elkezdődhet!

Jelenlegi ára: 3 880 Ft
Az aukció vége: 2021-08-24 07:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése