2021. október 23., szombat

Polaniecki család / Polgár és nemes / A harmadik - - Jelenlegi ára: 500 Ft

Polaniecki család / Polgár és nemes / A harmadik - Henryk Sienkiewicz
Polaniecki, mint kérlelhetetlen hitelező, majd kedves rokon, végül egy viszonzatlan szerelemtől szenvedő nemes úr, ki kalandos élete értelmét keresi.
Egy gyermek - számára a legkedvesebb - de akinek sorsa felett már ítélkeztek, lesz az, aki utolsó földi útján egybefűzi két szerelmes életét.
Az eladósodott és intrikáktól sem mentes barátai között egyedül vállalja mindazt valóra mely életének értelme és cselekedeteinek mozgatója: a szerelem egy igazi asszony iránt.
E könyvben megjelenik Sienkiewicz két remekbe szabott kisregénye is, a Polgár és nemes, valamint A harmadik, mely méltán tart igényt az olvasó érdeklődésére.
Sorozatcím:: Henryk Sienkiewicz művei
Fordítók: Balla Mihály
Kiadó: Aquila Könyvkiadó
Kiadás éve: 1993
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Kinizsi Nyomda
ISBN: 9638276126
Kötés típusa:: kemény papírkötés
Terjedelem: 282 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 20. 50cm
Súly: 0. 30kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**91956995**)]

Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-24 03:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése