2019. július 3., szerda

Quake Champions: Scalebearer Edition PC Game - Jelenlegi ára: 26 500 Ft

Quake Champions: Scalebearer Edition ismertető
A Doom és a Wolfenstein után az id Software egy újabb legendás FPS-t támasztott fel hamvaiból, lévén újra visszatér a színtérre a belsőnézetes többjátékos akciók egyik koronázatlan királyának számító Quake-sorozat, amely ismét megmutatja, hogy milyennek is kell lennie manapság egy intenzív és egyben klasszikus online lövöldének.
A Quake Champions egy kizárólag PC-re megjelenő, úgynevezett „ arena shooter”, amelyben pergős játékmenet, jól megtervezett pályák, óriási összecsapások és természetesen gyönyörű látványvilág is vár ránk a széria sajátos hangulatával, illetve atmoszférájával a középpontban. A játékkal az id Software határozott célja, hogy betörjön az eSportok piacára, ezáltal korlátlan framerate, a harcosok számára választható egyedi képességek és felszerelések, valamint változatos szabályrendszerek sokasága vár benne ránk.
Egy legenda visszatért: éld át mai küllem és követelmények társaságában a legendás Quake-sorozat legújabb részét!
Egy vérbeli online FPS vár rád, amelyben aréna-típusú pályák, intenzív ütközetek és a széria futurisztikus megközelítése egyaránt megtalálható lesz!
Vegyél részt az óriási ütközetekben, ismerd ki a változatos játékmódok sokaságát és fejleszd harcosodat az ütközetek során!
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van!
Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá!
Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között
Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is
A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik!
Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 26 500 Ft
Az aukció vége: 2019-07-24 17:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése