2020. november 7., szombat

Avent SCF301/02 Easy Comfort - elektromos mellszívó - Jelenlegi ára: 39 990 Ft


Márka:
Philips AVENT
Cimkék:
, avent elektromos mellszívó,
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap
ÁFA kulcs:
27%
Avent SCF301/02 Easy Comfort - elektromos mellszívó
Avent SCF301/02 Easy Comfort - elektromos mellszívó
Avent elektromos mellszívó
4 fokozatban állítható szívóerősség
kompakt egyszerű kivitel
könnyen tisztítható és karbantartható
4 stimulációs fokozat
120 ml -es Avent palackkal
4 stimulációs üzemmód és 4 szívási fokozat a hatékony fejés érdekében
Fontos, hogy fejés közben kényelmesen érezze magát, és a kényelem minden kismama esetében mást jelent. Mellszívónk esetében 4 stimulációs üzemmód és 4 szívási fokozat közül választhat, hogy minden fejés hatékony és kényelmes legyen.
Egyszerű beállítások ? akár meg is feledkezhet róluk
Egy anyukának rengeteg mindent kell észben tartania ? az ideális beállítás megjegyzését azonban ránk bízhatja. A kedvenc beállításokat a gép eltárolja, így egy gombnyomással használatra kész. Szünetet szeretne tartani a mellszívásban? Csak nyomja meg a szünet gombot, az újrakezdéshez pedig az indítás gombot. Ilyen egyszerű!
Egyszerű fejés otthon vagy út közben
A kis súlyú és kis méretű kialakításnak köszönhetően otthon is könnyedén fejheti le a tejét, de az út közbeni fejés sem jelent akadályt.
A babák természetes szopási ritmusának imitálására tervezve
Amikor a kisbabák szopnak, a szívás, nyelés, levegővétel ritmusát követik, 1: 1: 1 ütemben. A mellszívó speciális ritmikus hullám technológiája a baba szívási és nyelési mintáját, ritmusát és ütemét követi (1: 1), hatékony tejáramlást idézve elő. Ennek köszönhetően a fejés művelete természetes és kényelmes érzés.
Diszkrét hang és háttérvilágításos kijelző az éjjel-nappali diszkrét használatért
A praktikus, háttérvilágításos kijelző lehetővé teszi a diszkrét éjszakai fejést ? a lámpát sem kell felkapcsolnia. A halk hanggal pedig még zavartalanabb a fejés.
Higiénikus fejés a mellszívóval
Tudjuk, hogy minden csepp számít, ezért garantáljuk, hogy az anyatej a mellből közvetlenül a tárolóba folyik, és semmi sem áramlik visszafelé a csövön. Minden, az anyatejjel érintkező alkatrész BPA-mentes anyagok felhasználásával készül.
A mellszívó hálózatról és akkumulátorról is üzemeltethető
A termék árammal működik. A mobilitás érdekében a vezeték nélküli használathoz helyezzen be elemeket. Használhat négy 1, 5 V-os AA elemet vagy négy újratölthető, 1, 2 V-os AA elemet


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2020-11-07 19:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése